Регулират трафика на кръстовището на бул."Трети март" заради ремонт на светофарите

    Започна ремонт на светофарите на кръстовището на бул."Хр.Ботев" с бул."Трети март" днес. От Общината информират, че ще се подменят стълбовете и кабелите на уредбите, тъй като са остарели. Предвидено е подмяната да приключи за 3 дни. 

    Пред еТВ кметът Иво Димов коментира, че най-късно до утре - 27 септември на обяд светофарите ще бъдат подменени и възстановени. Целта е да се предотвратят в бъдеще инциденти на това възлово за града място, допълва градоначалникът.

    За да бъде улеснен автомобилният трафик докато вървят ремонтните дейности, на кръстовището ще има пътни полицаи. И днес те помагаха на автомобили и пешеходци да преминат без проблеми в хаотичната ситуация.

    Ремонтът на светофарите е част от реконструкцията на бул."Трети март", която започна в средата на лятото. Поднемена бе ВиК- инсталацията, положена бе нова асфалтова настилка, а преди дни бе поставено и ново LED осветление. В момента се довършва подмяната на тротоарната настилка в района на кръстовището.Видеорепортаж по темата - вижте тук !

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини