Сексуалните навици на българите

Само 18% от жените са готови на 36-часови екстремни преживявания в леглото, мъжете на това мнение са едва 14%. Това показва проучване на сайта erekcia.com с участието на 820 жени и мъже.
Жените, участвали в анкетата, са предпазливи наравно с мъжете за влиянието на секс-стимулантите върху здравето - 53% не биха препоръчали на партньора си хапче с дълготрайно действие, защото според тях то крие рискове за здравето.

Проучване на Маркет тест изследва сексуалните навици и нагласи на българите, както и отношението им към "засечките" в леглото.

Резултатите сочат, че всеки пети мъж между 40 и 60 години е имал проблем с ерекцията. Но мъжете трудно признават това. Най-често отдават поредната несполука в кревата на стреса или умората.

Изследването сочи, че всеки шести мъж е склонен да използва хапчета за стимулиране на ерекцията най-вече в напреднала възраст, когато се притеснява как ще се представи пред партньорката и в случай на здравословни проблеми.

Изискванията към подобен род стимуланти са да не вредят на здравето, да подействат до 10-15 минути след приема и да подпомогнат сексуалното общуване от 3 до максимум 6 часа. Партньорите се доверяват на оранжевото хапче, за да са сигурни, че ще поддържат пламъка за секс, без странични ефекти за здравето.

Екстремни очаквания за секс маратон имат малцина. Причините за нежелание за по-дълго действие на хапчето (например 24 или 36 часа) са съмненията в риска за здравето, както и невъзможността да се прави толкова дълго секс.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини