Николета Лозанова няма спиране. Сега се разголи за Maxim

Николета Лозанова украси новата корица на Maxim!

В специалното интервю за мъжкото списание очарователната пловдивчанка разкрива пикантни подробности около личния си живот и връзката си с вратаря на младежкия национален отбор по футбол Ники Михайлов.

Това далеч не е първия гол подвиг на красавицата. Веднага след като Николета се раздели с вратаря моментално се разголи, за да заснеме страхотна еротична фотосесия за списание FHM. "Мога да си легна с някого още първата вечер, но дали отношенията ни ще се изчерпят до мимолетното удоволствие, или ще продължат пет години, зависи от това какво впечатление ще ми направи той. Има обаче толкова мъже, че въобще не се тормозя дали ще ми се получи сериозно с някого или не", признa тогава бившата блондинка.

Какво ще сподели този път - узнайте от страниците на Maxim.

Не по-малко интересни са и останалите материали в новия брой на списанието. От тях ще научите кои са най-кретенските групи на световната музикална сцена, кой е порно-актьорът с най-големия пенис и кой е най-талантливият майстор на автомобилния тунинг.

Не са за изпускане също така забавното интервю с Филип от Биг Брадър 4, очеркът за легендарния холандски нападател Марко ван Бастен, любопитният репортаж от най-голямото световно изложение за марихуана в Амстердам и потресаващата история за най-ужасния японски канибал.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини