Кен Лий чака близнаци!

Нашенката Валентина Хасан, която побърка света с уникалното изпълнение на песента "Кен Лий" в последното издание на "Мюзик Айдъл", чака близнаци, разбра "Нощен Труд" от самата нея.

"Живот и здраве, може всеки момент да родя. Реших, че за мен семейството е над всичко, отказах куп ангажементи, които се появиха след успеха на песента ми", сподели по телефона от Испания Валентина, по-известна като Кен Лий.

Тя доби слава след кастинга на риалитито, където изпя баладата на Марая Кери - "Without You", в свой си вариант като "Кен Лий".

Популярността й, благодарение на интернет мина границите на България и я направи световна звезда.

"Слава Богу, испанците, американците и англичаните ме направиха не само популярна, но и богата. За разлика от продуцентите на българския "Мюзик Айдъл", които не са ми платили и лев", казва Хасан пред вестника.

"Даже когато ме поканиха да участвам повторно и пак да изпея песента, ми казаха, че поне пътя ще ми платят, но и това не направиха", пояснила тя по скайпа от Испания.

Валентина продължава да живее там с мъжа си и 6-годишната си дъщеря. Спряла е да работи като барманка и в интерес на истината има доста участия в шоупрограми. Някои от тях са качени в интернет. От тях е видно, че нашенката се държи и се приема от публиката като истинска звезда. Преди известно време "Daily News" я обяви за най-известната българка във Великобритания.

"Заради положението си в момента откаазвам наистина много участия. Идва екип от Лондон да снима, защото не исках да пътувам в това положение. Искаха да ходя и в Щатите, но нямаше как", твърди Валентина.

Досега не е разрешила нито една медия да я снима бременна. "За всякакви изяви на мен вече ми се плаща", откровена е нашенката от Кърджали при желанието на "Нощен Труд" да пусне нейна снимка като бременна.
Източник: mysound.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини