Rolling Stones с нов студиен албум (видео)

Изображение 1 от 3

    За първи път от повече от десетилетие "The Rolling Stones" записват студиен албум и той ще се появи скоро. Междувременно тези дни групата показа и разказа какви са били нещата преди 5 десетилетия, като показа и тогавашното си звукозаписно студио. 

    Мик Джагър, Кийт Ричардс, Чарли Уотс, Рони Ууд подредиха в изложба мемоарите си от продължаващата вече над половин век музикална кариера на Roлling Stones. Целият пъстър калейдоскоп от сценични костюми, нотни листове и инструменти, на които са свирили, сега привлича вниманието нюйоркчани.

    Идеята на Мик Джагър е да пресъздаде настроението на групата в ранните ѝ години. Така например е пресъздаден първият апартамент, който той и бандата споделят в Лондон. Експозицията показва и звукозаписното студио с оригиналните инструменти. Личният дневникк на Кийт Ричардс, писан на ръка може да изненада в теьи дигитални времена, но той е там, както и първите барабани на Чарли Уотс. Видео тук.

    Изложбата е наречена "Ексхибиционизъм - Ролинг Стоунс" и ще бъде в Ню Йорк до март.

    А ето го и видеото на "Hate To See You Go" от новия студиен албум на "The Rolling Stones" -  "Blue & Lonesome", който ще излезе на 2 декември.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини