Иво Димов с отличие заради подкрепа на обществените библиотеки

    Отличие заради подкрепа на обществените библиотеки получи димитровградският кмет Иво Димов. Наградата идва от Фондация "Глобални библиотеки" - България и освен Димов, носител на такава е и кметът на Варна Иван Портних. Тя бе връчена днес на кмета от шефа на Градска библиотека "П.Пенев" Петко Каневски.

    Той припомни, че преди дни в НДК градоначалникът е изнесъл доклад в рамките на националния форум "Библиотеките днес". Той е бил с участието 850 души. Димов е говорил за доброто взаимодействие между Общината и библиотеката. Колеги на Каневски от цялата страна са били впечатлени от изявата на димитровградския кмет, коментира директорът на библиотеката.

    На среща с медиите днес Димов заяви, че не приема наградата лично, а тя по-скоро е отличие за екипа на библиотеката и тяхната работа. "Ще продължим да подкрепяме всички добри инициативи в библиотеката", заяви още кметът.

    Видео репортаж по темата - вижте тук!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      11
      11
      2 -2
      19:59, 6 дек 2016
      Ще е хубаво да прочете и третата книга за Винету!.....
    • 2
      Рл
      рл
      2 0
      22:27, 6 дек 2016
      Подмазвачество лъха от снимката! Какво толкова е направил за библиотеката ? С измисленото саниране и това , че лятната читалня я обезобразиха! Изсякоха дървета там и я облепиха със стириопор сградата . Велика подкрепа , няма що!

    Още новини

    Последни новини