Продължава лечението на малкия Алекс от Димитровград

За поредната операция в Сърбия замина 6-годишният Александър Господинов, за когото точно преди две години бе организиран благотворителен танцов фестивал в Спортната зала в Димитровград. Инициатори тогава бяха НЧ "Христо Ботев 1902" и Групи за хора "Тракия". В инициативата бяха набрани над 8 400 лв. Операцията на момченцето е насрочена за днес - 12 декември.

От раждането си Алекс има детска церебрална парализа и близките му се борят за пълноценен живот на детето чрез множество операции, ежедневната физиотерапия и прием на скъпи амино–киселини. Историята на детето -вижте тук

Преди дни майката на детето Галя Димитрова сподели на страницата Нека помогнем на Алекс, че е благодарна  на всички, помогнали и продължаващи да помагат за лечението на момченцето.

"Благодаря на организаторите от НЧ "Христо Ботев-1902",както и на всички димитровградчани, които отделиха от средствата си, за да ни помогнат. Организираха се и други инициативи, получихме дарение от г-н Добри Беливанов , ГНТ Китка Раковски и Брезово , Интеракт клуб Димитровград , Деница Митева, Нели, Балканика Фолк ( които и от далече ни помагат ) ,ЦДГ Мир , Ротари клуб Димитровград и още много хора с добри сърца, които застанахте до нас в този труден момент и на които страшно много благодаря !
Доброто съществува, нека се връща двойно при вас. Сега ни предстои поредното предизвикателство, с което вярвам ще се справим успешно с Алекс. Благодарение на вашата подкрепа стана възможна поредната крачка към подобряване състоянието на малкия  -голям герой Алекс!"
, пише Галя Димитрова.

Ако желаете да помогнете на Алекс:

Александър Николаев Господинов
IBAN-BG78PRCB 9230 1045 5581 10
BIC-PRCBBGSF
ПроКредит банк

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини