Азис разлюби Китаеца

Фолк звездата Азис показа новото си гадже през уикенда. В новооткритото заведение GranD bar de luxe скандалния изпълнител бе забелязан на едно от ВИП сепаретата с новата си тръпка. Въпреки, че двойката криеше чувствата си, по време на страстен танц Азис и тайнственото момче издадоха чувствата си.

Хора от обкръжението на краля на поп-фолка разкриха, че младежа се казва Богдан Асенов и от известно време насам е неразделен с Азис.

Запознанството им станало на светско парти неотдавна. Бобчо както галено го нарича Азис имал приятелски отношения с някои от известните личности, които често го взимали по партита. Така ненадейно срещнал Азис, с който още на първата среща си смигнали и показали, че имат взаимна симпатия.

След няколко тайни срещи, двамата показали чувствата си и в момента сияят от щастие. Близки на Азис обясняват, че покрай новата си авантюра, фолк изпълнителя напълно е забравил за предишната си връзка с Ники Китаеца.

Новите любовни трепети на Азис станаха явни по време на лайв участието му в лъскавия столичен клуб. Фолкаджията отдавна не беше пял пред голяма публика заради ангажиментите си като телевизионен водещ.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини