Италианка изживява сексуалните си фантазии в Second Life

Палела Алдерсън в реалния свят е 26-годишно италианско момиче, което работи в сферата на комуникациите. Нещата, които обича най-много, са да кара ски, да пазарува ... и да се продава като онлайн компаньонка във виртуалния свят на Second Life.
Момичето произхожда от средната класа, има университетска диплома по комуникации и добра работа. Но от малка е привлечена от тъмната страна на живота и както самата тя признава, винаги е искала да бъде една от онези секси жени, които се разхождат по улиците в очакване някоя кола да спре и да ги отведе.
„Щом някой е готов да плати, за да те има, това е доказателство, че наистина те желае", гласи желязната логика на виртуалната проститутка.
Единствено притеснението да не нарани чудесните си родители я възпира да не излезе на улицата в родния си град в Италия. Затова пък открива анонимния виртуален свят, където вече 14 месеца изживява напълно сексуалните си фантазии и припечелва добри пари като онлайн компаньонка.
Клиенти не й липсват, тъй като „хонорарите" са реалистични за икономиката на Second Life, а услугите, които предлага, са на ниво.
Източник: technews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини