Блъснаха 28 - годишна димитровградчанка на пешеходна пътека

28-годишна димитровградчанка е била блъсната на пешеходна пътека на бул."Ст. Стамболов", информират от полицията. Инцидентът е станал малко преди 19:00 часа снощи.

Лек автомобил „Фиат”, управляван от 52-годишен мъж се е движил с несъобразена скорост на мокър път. Шофьорът отнел предимството на пешеходката, която пресичала от ляво на дясно по посока на движението на маркирана със знак пешеходна пътека.

От удара жената е получила контузно-разкъсна рана на главата, настанена е в димитровградската болница, но няма опасност за живота й.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Га
    Гаргамел
    0 0
    13:51, 10 фев 2017
    Един приятел ,който ми беше на гости от София измисли термините- "Димитровградски шофьор " и "Димитровградски пешоходец". Каза ,че и от едните и от другите трябва да се пазиш ,особено от пешоходците. А сега жените нахлупили качулките на якетата не виждат нищо нито на ляво нито на дясно.Въобще не спират да се огледат-просто вървят като овце ,а после шофьорът им виновен.Тя колата не е като човек да спре на място. Повечето димитровградски шофьори са същите добичета

Още новини

Последни новини