МАРА ОТВАРАЧКАТА СКРИ ПЪПА НА ДЪЩЕРЯ СИ В КУТИЯ ЗА БИЖУТА


Фолкпевицата Мария, известна с атрактивния прякор Мара Отварачката, простодушно си призна, че е скрила пъпчето на дъщеря си Марая в... кутията си за бижута. Бъдещата членка на журито на "Мюзик айдъл 3" не била меркантилна и не прибягнала към това крайно действие, за да бъде обградена щерка й с лукс цял живот, а по сантиментални причини. "Чула съм, че където хвърлиш пъпа на детето си, там отива. Колкото и егоистично да звучи, скрила съм го там, защото искам тя винаги да е близо до мен", коментира миньончето в присъщия си стил.
Заради участието си в "Мюзик айдъл 3" Мара отскоро е оставила бебето си на грижите на сестра си и се е посветила на предстоящата й слава. Кака й пък напуснала работата си в банка, за да обгрижва детето на певицата.
Вбесена от писанията, че не блести с огромен интелект и няма да може да журира бъдещите айдъли, Мария по цял ден гледала чужди издания на музикалното шоу. "Искам да натрупам чисто теоретичен опит", коментира амбициозното миньонче, без да уточнява как ще постигне тази цел, след като не владее никакви чужди езици.


Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини