Нинова от Шипка: Честит празник на свободата - българи!

Изображение 1 от 3

    Нека бъдем достойни за 3-ти март

    „Честит празник на свободата, българи. Прекланяме се пред силата на българските опълченци и руските воини, които дадоха живота си на този връх , за да бъдем свободни от турско робство." Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред събралите се на връх Шипка, където тя взе участие в честването на националния празник на България 3-ти март. „Гордея се, че съм българка. Нека иамаме борбен дух, непокорство пред чужда воля и характер да браним българщината и независимостта на отечеството си. Нека да бъдем достойни за този ден, да бъдем горди хора и да прoдълважаме да се борим за България и да отстояваме нейния национален интерес” - каза председателят на БСП.

    Заедно със стотици българи, Корнелия Нинова присъства на официалното честване в подножието на върха и изкачи стъпала до връх Шипка, за да отдаде почит на загиналите за свободата на България и да постави венец пред историческия паметник.

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      На
      набора
      1 -1
      00:18, 4 мар 2017
      Долна лицемерка преди време СерГей се мляскаше с мазния фес Местан и му се извиняваше сега предизборно се сети за робството ама си готова за коалиция с ДПС само и само да си на власт.Нали тюфлек такъв. ..
    • 2
      На
      набора
      1 0
      00:28, 4 мар 2017
      И да попитам така като се снимаш с децата на България къде е твоето.Ааа май учеше в Америка не в България за която майка му е толкова загрижена и милее за нея че го прати там да учи с парите откраднати от тия ахмаци дето днес се захласват по нея..И после момченцето да се върне в Бг и да продалжи да пие кръвчицата на тъпия бг народ.
    Последни новини