Симеон Сакскобургготски: Да поставим България над всичко

Скъпи сънародници, където и да се намирате в този паметен за нашия народ ден, нека да сведем глави и да се помолим за всички, които дадоха живота си за свободата на Отечеството и пак да се замислим всички в молитва Господ да ни обедини, за да спасим България. Това се посочва в обръщение на Симеон Сакскобургготски.

Неведнъж българската история ни е учила, че побеждаваме, когато сме обединени. Единството ни е нужно и сега, когато трябва да възродим нашата страна след толкова много изпитания, когато искаме да я направим място за достоен живот на хората, когато за пореден път трябва да доказваме достойното си място сред другите народи. Следването на този идеал не търпи приоритет на лични интереси. Нека в тези начинания ни послужат като пример героите, чиято памет почитаме днес, които са били мъдри и смели да поставят България над всичко, обобщава Симеон II.

Източник: fakti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Га
    гарбич
    1 0
    19:01, 3 мар 2017
    27 години ни управляват ГОВЕДА като почнеш от Филип та свършиш до Али баба БОЙКО до гуша са ми дошли Ама ей тоя ГЕРМАНЕЦ когато ми се пише българин и дава акъл как да се управлява държавата а краде като за световно това вече ми иде -----------
Последни новини