Седмокласник от ОУ "Алеко Константинов" - първи в училищния кръг на Spelling Bee

Изображение 1 от 4

    Седмокласникът Иван Димов се класира на първо място в училищния кръг на състезание по правопис на английски език Spelling Bee в ОУ „Алеко Константинов“.

    Иван спелува правилно думата insect и така е завоювал първото място. След него се нареди Кристиан Димов от 7а клас. И двамата ученици се класират за регионалното състезание, което ще се проведе на 2 април в Пловдив. Националният кръг на състезанието е плануван за началото на месец май в софия.

    30 алековци от 4-7 клас се подготвяха за надправарата по англ.език по предварително изготвен списък от 500 думи.За първа година участие взеха и четвъртокласници, които се представиха като достойна конкуренция на по-големите ученици, коментираха от ОУ "Алеко Константинов". Подготвени от преподавателя си по английски език Мариана Делчева, четвъртокласникътНиколай Ангелов се класира на трето място, а Александър Динков също от 4 клас зае четвъртото място.

    Победителите са ученици на преподавателя Мария Стоянова. Те бяха отличени с награди от зам.директора по учебна дейност Евгени Пенев. Грамоти от журито получиха всички участници в състезанието.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини