Делян Добрев от ГЕРБ: Разкриваме работни места и увеличаваме доходите на хората!

    "Днес ние не правим първа копка на инфраструктурен обект, днес ние разкриваме работни места и увеличаваме доходите на хората от общините Хасково и Димитровград и цялата област. Това е важното, това сме поели като ангажимент към хората и това правим", заяви водачът на листата на ГЕРБ за Хасковски регион Дебян Добрев.

    Той присъства на старта на строителството на новата Асфалтова база на фирма "Щрабаг" край димитровградското село Крепост, където направи първа копка. Тук бяха и останалите кандидати за народни представители от листата на партията - Станислав Дечев, Евгения Ангелова, Гергана Кръстева, Деян Иванов и др. Добрев благодари на австрийската фирма, че е избрала да инвестира в община Димитровград.

    "Благодаря и на кмета Иво Димов и на неговия екип. Те показват как трябва да работи един кмет в България. Само за последните 8 месеца имаме 3 големи инвестиции в община Димитровград - най-голямата в Хасковска област - "Язаки", сега правим първа копка на базата на Щрабаг", а следващата седмица - на завода на "Са Ба".", заяви Добрев

    Посочи, че кмета на Димитровград работи вече 5 години и доказва, че когато има желание и общината и нейния екип са посветени на една идея, те постигат впечатляващи резултати.

    Кметът Иво Димов добави, че поредната инвестиция и първа копка са се случили и с подкрепата на бившият областен  управител и кандидат за депутат от ГЕРб Станислав Дечев. С негова помощ експедитивно е била придвижена цялата документация на "Щрабаг".

    "Политиката, която следваме и по която работим в продължение на 5 години е строго определена с ясни цели и приоритети. Днешната първа копка е показателна за отношението на големите фирми към община Димитровград и за отношението на общината към частния бизнес и условията за инвестиции", допълни градоначалникът на Димитровград

    Димов припомни, че преди дни Община Димитровград е получила награда от Българската агенция за инвестии за създаване на условия и привличане на инвеститори.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини