Живеещи на ул."Иван Вазов" се оплакват от пиянски тормоз и боклуци

    В бунище се е превърнало пространството между блокове №3 и №5 на ул."Иван Вазов" в Димитровград. Това алармират живеещи, които споделят проблема на редакционната ни поща. Наред с боклуците, на мястото има издигната и найлонова шатра, където редовно се събират любители на чашката.

    Хората твърдят, че там се пали огън, има и печка, а района се е превърнал в тоалетна след обилното количество изпит алкохол. Обитателите на шатрата използват и два изоставени в близост автомобила, за да складират там свои вещи.

    "Вече не пускаме децата си в паркчето, защото не знаем на какво ще попаднат, настъпят или дали няма да се сбъскат с някого. Не е нормално да се образуват такива сборища особено в центъра на града, не е нормално да се притесняваме и съобразяваме с хората, които се събират там. Смятам, че е ангажимент на Общината да помогне за разрешаване на проблема преди някой да е пострадал.", пишат обитателите на блоковете на ул."Ив.Вазов".

    Няколко пъти районът е бил почистван от "Нео Титан", след като хората подават сигнали. За положението в междублоковото пространство вече е подаден сигнал и до Общината.  Живеещите се надяват на съдействие за премахване на определеното от тях като клошарското сборище.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (13)

    • 1
      Ст
      Стелиан
      2 -12
      16:24, 7 апр 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Si
        Sisa
        7 0
        16:28, 7 апр 2017
        Кой деца, топлите? Кой ще пусне детето си да влезе в тази кандидат? И какво означава да пусне някой, чия собственост е тази палатка?
      • Si
        Sisa
        7 0
        16:30, 7 апр 2017
        Исках да кажа кандидат факла, хора съвземете се разрушете го това нещо! Преди някой да пострада
      • Ко
        Комшия
        8 -1
        17:47, 7 апр 2017
        Още по-зле става, когато времето се стопли, събират се там до ранни зори и вдигат повече шум и от сватба в Балкантурист...
    • 2
      De
      Dean
      5 -4
      16:25, 7 апр 2017
      Абе и ние си имаме беседка и се събираме до блока на по бира, но не я ограждаме и не цапаме след себеси, дори децата си играят покрай нас. Това е свинщина и реално превземат общински терен те утре може и зеленчуци в задния и двор да засаядат
    • 3
      Пи
      пи
      9 0
      17:55, 7 апр 2017
      Вие дето се събирате на по бира имате ли представа как завършвате ? Как разговорите и смехът кънтят в тези иначе чисти беседки и озвучават улиците ! И как това продължава до доста по-късни часове , а някои искат да си починат.
    • 4
      Ст
      стела
      9 0
      18:41, 7 апр 2017
      Оооо, от съседния вход (на Захари Зограф21) не само викат като на сватба но вадят и скарата и целия пушек и всичката миризма влиза в спалнята ни ако не се усетя да затворя прозореца летоска, викат уят и се хилят до посред нощите и ако направиш забележка стават още по шумни от възмущението си и пак говорим за центъра награда а не за циганската махла, а тук се очаква да живеят по интелигентни и културни хора, но уви
    • 5
      Di
      Diretta
      9 -2
      22:02, 7 апр 2017
      Който си позволява да вдигне шум и не се съобразява със съседите,се дава сигнал на полиция.Когато има сигнал,полиция идва,нали така?
      Ми тогава защо се търпи това?
      Има си начин.
      Шум-полиция.
      Шум-полиция.
      Шум-полиция.
      Бъдете упорити и ще спите спокойно.
    • 6
      Ед
      един
      3 -7
      06:46, 8 апр 2017
      Да попитам и аз само това ли е големия проблем в г... Виж коментара
      • Ti
        titi
        8 0
        12:59, 8 апр 2017
        Трябва ли да е най-големия проблем за да бъде разрешен?
    • 7
      Въ
      Възмутена
      9 -1
      08:20, 8 апр 2017
      Прекалено дълго време търпим тези безобразия на пиянското сборище!Надяваме се
      да се вземат много бързи мерки за премахването на това бунище,шатра и се разчисти градинката,за да могат децата спокойно да си играят,а живеещие в околните блокове да си оттъхнат!!!
    • 8
      Ло
      локомотива
      6 -3
      08:46, 8 апр 2017
      ми запалете я бе ,толкова не можете да съберете пари за два литра бензин,това вашето е несериозна работа
    • 9
      Ти
      тити
      9 -1
      13:03, 8 апр 2017
      Защо хората трябва да стигат до саморазправа и да вземат закона в свой ръце? Има си органи за тази цел и то общински, които трябва да преценят ситуацията, да преценят кой ;рав, кой крив и да се реши проблема, като явно винаги ще има и недоволна страна
    Последни новини