Общинският ученически парламент отчете деня на самоуправлението в Димитровград

    Като отговорна и ангажираща определи работата на кмета Иво Димов единадесетокласникът Радослав Стефанов. Възпитаникът на ПГ "Проф.д-р Асен Златаров" зае мястото на градоначалник по време на деня на ученическото самоуправление вчера. Той заяви, че ролята му на кмет за едни ден се е отразила стимулиращо по отношение на това с което иска да се занимава в бъдеще.

    Радослав и останалите младежи от Общинския ученически парламент споделиха своите впечатления от деня на самоуправлението на среща с медиите днес. Младите хора бяха категорични, че работата на заетите в администрацията е много динамична, но в същото време и забавна.

    Мила Римпопова бе на мястото на председателя на ОбС Гергана Кръстева. Зам.кметът Яшо Минков заместваше Калина Кръстева. В ролята на директор на Дирекция "Европейски и национални програми и проекти, хуманитарни дейности" влезна Никол-Валери Димитрова. Началник отдел "Хуманитарни дейности" бе Теодора Божева, а  Кристиян Нейков работи като главен експерт "Хуманитарни дейности".

    Останалите участници в самоуправлението бяха Жаклин Добрева и Яница Георгиева , които бяха съответно главен експерт и старши специалист "Инвестиционна дейност, околна среда и води".

    Джесика Стойчева бе старши инспектор "Инвестиционна дейност, околна среда и води", а Тончо Тенев, който не присъства на срещата, заемаше мястото на старши експерт в Дирекция "Общинска собственост, стопанска дейност, сигурност и отбранително-мобилизационна подготовка".

    От Общината споделиха, че младежите от деня на самоуправлението ще получат своите сертификати за участие по време на импровизирана сесия на Общинския съвет с тяхно участие. Тя ще се проведе в зала "Гросето" на 31 май, а така младите хора ще придобият предствата за работата на местните парламентаристи в детайли.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини