Алековци достигнаха до заключителния етап на национална олимпиада

    Два проекта от ОУ „ Алеко Константинов“ се класираха за заключителния етап на националната олимпиада по гражданско образование в Сандански. Те са на София – Никол Стойчева от 7 а клас с ръководител Владимира Самарджиева и на Кристианна Атанасова и Никол Пашалиева, също от 7 г клас с ръководители Владимира Самарджиева и Георги Гочев.

    Учениците достигнаха до заключителния етап на състезанието, след като се класираха сред първите 20 проекта от цялата страна, уточняват от училището..

    За трета поредна година алековци единствени от област Хасково участват в заключителния кръг на Националната олимпиада по гражданско образование във възрастова група – 5-8 клас.

    Останалите възпитаници на преподавателя Владимира Самарджиева - Никол Стойчева, Христина Пенева и Биляна Кръстева също са се представили отлично на националната конференция по гражданско образование. Тя е била организирана от община Добрич и МОН  под надслов „Семейство – училище – общество“. Там учениците са се класирали съответно на второ и пето място в раздел мултимедийни презентации.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини