Ексклузивно: Близките на изчезналия Димитър: Само кажи, че си добре!

    Безработица и самоубийство на приятелка довели до изчезването на 27-годишният младеж от село Кутела

    Съсипана от плач и тревога майката на Димитър първоначално не иска да разгласява за изчезването на сина си. Ужасява се, че думите й може да му навредят, тъй като бил с изключително чувствителна и ранима душа. По-късно все пак се съгласява, защото иска да му каже нещо: "Просто да ни се обади!Това е, просто да ни се обади... Ние сме с него, разбираме го. Не го обвиняваме в нищо. Просто да ни се обади, да знаем че е жив!" Това споделя през сълзи Валентина Семерджиева.
    Майката мисли, че най-вероято Димитър е решил да се усамоти някъде. Успокоява я мисълта, че в себе си имал около 200 лв. Казва, че бил изключително пестелив и с тези пари можел да живее дори месец.
    "Аз си мисля като майка, че остана повече време без работа и когато разбра за една негова съученичка, която се е самоубила, преля чашата. Просто си мисля, че отиде някъде да избие това напрежение", споделя още Валентина. Допълва, че синът й е много отговорен, но и чувствителен, никой не иска да притеснява.
    За последно близките виждат 27-годишният Димитър преди седмица. Взел ключовете от колата и тръгнал. Последно пътни камери са го засекли в отсечката Проглед-Пампорово.
    Димитър Здравков Семерджиев от с. Кутела, общ. Смолян е обявен за издирване от Областната дирекция на МВР - Смолян. Димитър е висок 170 см., слаб, с къса права кестенява коса. Облечен е със сини дънки, сива блуза с дълъг ръкав и черни маратонки.
    Той е в неизвестност от 12:30 ч. на 11.05.2017 г., след като е излязъл от дома си в с. Кутела и е тръгнал в неизвестна посока с лек автомобил марка „Пежо“ модел 307, комби, сив-металик с рег. № СМ1509АХ.
    На 12.05.2017 г., по молба от родителите му, е обявен за издирване.

    СмолянБгвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини