Паисиевци побеждават в информационните технологии

В периода от 12 до 14 май в град Варна учениците от Средно училище „Отец Паисий“ демонстрираха своите постижения в областта на информационните технологии и се завърнаха като победители!

Абитуриентът Любослав Валентинов Карев от 12Б клас - едно от лицата на успелите паисиевци - с оценката си Отличен 5.50 от НОИТ е приет в СУ „Климент Охридски“ с право на избор на желана от него специалност…А той вече е избрал да следва „Софтуерно инженерство“, защото желае, може и осъществява мечтите си.

Националната олимпиада протече в две състезателни групи: V - VIII клас и IX - XII клас и в два етапа: тест по информационни технологии и защита на разработени авторски проекти под ръководството на научни ръководители (учители, изследователи и др.).

Системният труд и усилията на участниците от СУ „Отец Паисий“ са възнаградени, а резултатите от класирането чертаят отлично професионално бъдеще.

Ето и отличените наши проекти:

Категория: Мултимедия, V - VIII клас: Проект „Възлите“ на ученическия екип Селен Мехмед Аптилязим и Иван Дамянов Заимов - 6-ти клас с ръководител Светла Данаилова Чаушева;
 Категория: Мултимедийни приложения, IX - XII клас: Проект „В света на професиите“ на ученическия екип Атанас Иванов Иванов - 11-ти клас и Любослав Валентинов Карев - 12-ти клас с ръководител Мария Иванова Гьошева.

Всички те - успелите - имат право заслужено да се гордеят с постигнатото и със себе си.

А ние им благодарим за отличното представяне, за победата и полета, за успеха, за добавената брънка светлина в името ПАИСИЕВЦИ!

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини