Два отбора от Димитровград - в челната тройка на "Каменица Фен Купа"

    Два отбора от Димитровград попаднаха в челната тройка след приключване на регионалния полуфинал на Kamenitza Фен Купа 2017 за областите Смолян, Кърджали Хасково. Надпреварата се проведе през почивните дни в областия град. Титлата „регионален шампион“ спечели хасковсият тим "Уефалона". На второ място се класира отборът "Кво да ви кажа“ (Димитровград), който на финала загуби от хасковския тим с 0:2

    Домакините от „Уефалона“ откриха резултата с гол на Емил Ангелов в първото полувреме. Няколко минути по-късно, в отчаян опит да опази вратата, един от защитниците на „Кво да ви кажа“ пипна топката с ръка. Емил Ангелов застана на бялата точка при последвалата дузпа и се разписа отново за крайното 2:0.

    На трето място в регионалния полуфинал останаха момчетата от „ФК Бригада 2010“ (Димитровград), които се наложиха чрез дузпи над четвъртите в класирането „Гръм в рая“ (Свиленград). С индивидуални награди бяха отличени „Най-добрият вратар“ – Иван Гочев от „Кво да ви кажа“, „Най-атрактивният състезател“ – Емил Ангелов от „Уефалона“ и „Най-спортсменският отбор“ – „ФК Марица“ (Свиленград).

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини