11 акта и 130 фиша за 24 часа на нарушители на пътя

11 акта и 130 фиша. Такава е равносметката от акцията па пътните полицаи през последните 24 часа, проведена на територията на Хасково, Димитровград и Тополовград.

По време на засиления контрол са засечени над 141 нарушения на Закона за движение по пътищата. В рамките на денонощие са извършени проверки на 159 автомобила.

С вчерашния мониторинг на пътя и констатираните нередности, нарушенията от началото на акцията в Хасковско са вече общо 807, за които са съставени 99 акта и 601 фиша.

Проверките целят превенция, чрез която да се намали потенциалната опасност от тежки инциденти по пътищата.

Полицейските служители извършват и засилен контрол за

превишаване на разрешената скорост, неправилно изпреварване и паркиране, шофиране от неправоспособни и употребили алкохол водачи и управление на нерегистрирани и технически неизправни автомобили.

От Пътна полиция предупреждават, че до края на летния сезон засилено и активно полицейско присъствие по пътищата в региона остава. Екипите ще следят в районите с интензивно движение с цел ограничаване предпоставките за пътни злополуки.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Съ
    Състезател
    24 -8
    12:54, 15 юни 2017
    Явно са им свършили паричките на КАТ, щом са тръгнали на толкова сериозна акция и то за такава глупост.
    "Проверките целят превенция, чрез която да се намали потенциалната опасност от тежки инциденти по пътищата." - Сигурен съм, че всеки ден стават тежки катастрофи, когато някой е спрял до магазина да си купи вафла..
    Като не искате неправилно паркиране МАХНЕТЕ СИНЯТА ЗОНА, ДОЛНИ КРАДЦИ !!!
  • 2
    Ха
    Хасково
    15 -6
    13:00, 15 юни 2017
    Тези акции трябва да са ежедневие
  • 3
    Pp
    ppp
    15 -5
    13:08, 15 юни 2017
    Всичко е за събиране на пари, в целия този шум няма и намек за превенция или подобряване на по някакъв начин на движението по пътищата, или спиране на пикльовците или безработните с коли за 200 000 да карат по улиците като джигити ( а по принцип те са убийци ). Нека се повторя, но кипи безсмислен труд.
  • 4
    Ха
    Хари Потър
    12 -4
    14:49, 15 юни 2017
    Голямо геройство сте направили събрахте парите на едва свързващитя двата края хора, а онези които карат с немски номера и нищо не работят и пикльовците със скъпите лимозини и циганите които даже и книжки нямат даже и палка не им пускате от страх да не ви изгонят от работа. Иначе еша ви няма да глобявате и без това бедните хорица дето се чудят как да изкарат месеца.
  • 5
    Рв
    рвволюция
    0 -1
    22:36, 15 юни 2017
    Дигаите се хора няма какво да ги търпим тия гнусняри с униформи ще ни изпият кръвчицата. Народе заспал вдигай се срещу тия еничари
  • 6
    Рв
    рвволюция
    0 -1
    22:39, 15 юни 2017
    На ламята да и отсечем главата. На война като на война да ги тепаме с тояги
Последни новини