PROMEDICА24 на турне и в Хасково – СИГУРНА И ДОХОДОНОСНА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ!

Това лято Promedica24 реши да обиколи някои от най-големите градове в България, за да се срещне лично с всеки, който се интересува от легална, доходоносна и уважавана работа като болногледач в Германия.

На 29 август представители на фирмата ще бъдат в Хасково на специално обособен кът с палатка на Promedica24 на площад „Свобода“ и ще отговорят на всички Ваши въпроси.

С повече от 24 000 служители и 29 000 клиента, Promedica24 е най-голямата фирма, предлагаща домашни грижи в Европа. Вече 13 години компанията определя стандартите в бранша и благодарение на доверието на клиентите и служителите си, разполага с най-голямата база данни от оферти. Promedica24 намира оферти на своите служители, организира и заплаща пътуването, престоя и храната на своите служители БЕЗ НИКАКВИ КОМИСИОННИ.

ОТ ТАЗИ ГОДИНА PROMEDICA24 ОРГАНИЗИРА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ за всеки, който желае да работи като болногледач в Германия, но няма познания по немски език.

Фирмата има 3 офиса в България – София (ул. „Позитано“ 7, ет. 2, офис 7), Бургас (ул. „Конт Андрованти“ 15), Варна (ул. „Русе“ 15), но за всички, които нямат възможност - НАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЩЕ ПОСЕТЯТ И ВАШИЯ ГРАД!

На специално обособения кът с палатка на Promedica24 нашите служители ще Ви обяснят какви са изискванията за работа като болногледач в Германия, какви са привилегиите и възнагражденията, както и какви са възможностите за БЕЗПЛАТЕН КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК!

Очаквайте ни между 10:00 и 18:00 часа в централните части на:

29.08. – Хасково – пл. „Свобода“

30.08. – Стара Загора

4.09. – Габрово

5.09. - Ловеч

9.09. – Плевен

10.09. – Враца

12.09. – Кюстендил

13.09. – Благоевград
 

За повече информация: https://www.promedica24.bg/?utm_source=haskovo&utm_medium=bus_tour

Платена публикация

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини