Дипломираха се първите седмокласници от ПМГ

Изображение 1 от 6

    Първият випуск седмокласници от ПМГ "Иван Вазов" със засилено изучаване на чужди езици получи вчера свидетелствата си за завършване на основно образование на официално тържество в лятната градина на библиотеката. Те им бяха връчени от директора Илияна Славова в присъствието на родители и преподаватели.

    „Преди две години ни се доверихте. Надявам се, че сме оправдали вашите очаквания. Днес виждаме отличния резултат от тяхното обучение, с който всички можем да се гордеем. Успехът на паралелката по всички предмети е отличен 5,68, което е голямо постижение за децата, за учителите и за вас, родителите. От 16-те най-високи оценки по математика от външното оценяване за 7 клас в област Хасково, осем са на нашите момичета и момчетата, а един от учениците е постигнал резултат 99 точки”, съобщи Славова.

    Седмокласниците бяха подготвили сценарий, от който стана ясно, че освен в точните науки вазовците са добри и в изкуствата и в спорта.

    Класният ръководител, Живко Желев, бе изненадан от своите ученици, които му подариха тениска "Big Boss" и медал за най-добър учител, а от родителското настоятелство той получи билет за юбилейния концерт на ФСБ през октомври в София.

    „Важно е че постигнахте високи оценки в училище, но за мен по-важното е че израснахте като достойни хора. Вие инициирахте благотворителни кампании в помощ на болни деца които дори не познавате , събирахте дрехи и помощи за деца в неравностойно положение. За мен беше удоволствие да бъда ваш класен ръководител. Пожелавам ви здраве, щастие и късмет”, сподели Живко Желев.

    Повече снимки от събитието може да видите в ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА НИ

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини