Джордж Буш си търси работа, предлагат му да продава в магазин

Бившият американски президент Джордж Буш /2001-2009г./ отказа предложената му работа в магазин за стоки за дома в Далас.
Наистина преди да се откаже, бившият американски лидер лично посети магазина, съобщава Би Би Си.
Историята започна с това, че собственикът на тексаската мрежа магазини Elliotts Hardware Кайл Уолтърс предложи чрез вестник работа като консултант на бившия стопанин на Белия дом.
„Убедени сме, че вашият опит в семейния бизнес, а също така уменията, натрупани в резултат на общуването с представители на чужди страни, ще ви направят прекрасен кандидат за тази позиция", се казваше в предложението за работа.
Бизнесменът също така твърдеше, че новата работа няма да бъде толкова напрегната за Буш, както предишната, а също така ще му създаде нови и интересни запознанства. Сред бонусите, от които можеше да се възползва бившият президент, бяха място за паркиране за неговата охрана и постоянно намаление на продаваните в магазина стоки. След време Буш наистина е посетил от един от магазините на Elliotts.
Мениджърът му разказва, че веднага, след като е влязъл в него, бившият американски лидер е заявил: „Търся работа". Въпреки че това е била поредната шега на Буш, той е останал в магазина около час, разговаряйки с посетителите и даже си е купил нещо малко.
В определен момент даже той е получил картонче, на което вместо името му е била изписана само буквата W. Буш планира в близко бъдеще да започне да пише книга за своето президентство. Между другото Elliotts е взел под внимание тази възможност. Уолтърс е посочил, че работа в магазина ще отнеме на Буш само няколко часа седмично, така че да му остане време и за други занимания.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини