Футболно лято в мрежата на ESCOM

Футболното лято на 2017 влиза и във вашите домове от ефира на DIEMA EXTRA и през мрежата на ESCOM.

Футболното лято в ефира на Нова Броудкастинг Груп настъпва на 29 юни със старта на европейското участие на българските клубове. Левски, Ботев и Дунав започват от първия квалификационен кръг на турнира УЕФА Лига Европа, а DIEMA SPORT ще покаже пряко от стадион "Георги Аспарухов" как "Сините" ще се справят срещу носителя на купата на Черна гора Сутиеска. Шампионът Лудогорец пък ще се включи в борбата за попадане в групите на УЕФА Шампионска Лига от втория квалификационен кръг, където го очаква литовският първенец Жалгирис. DIEMA EXTRA ще се погрижи футболните фенове да видят на живо важните мачове на старта, както и евентуалните по-нататъшни битки на българските отбори в Европа.

Първенството в Първа Професионална Лига се открива на 14 юли. За поредна година футболните фенове могат да се насладят на всеки двубой от родното първенство в пряко предаване. Най-вълнуващите мачове ще са отново в ефира на ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, част от спортния пакет DIEMA EXTRA. По традиция всеки двубой ще е съпътстван с коментарно студио с интригуващи репортажи и анализи. Отново на дневен ред са и специализираните предавания "Домът на футбола" (в сряда), "Преди кръга" (в четвъртък) и "Обзор на кръга" (в понеделник). Феновете ще могат да следят директно мачовете и онлайн в GONG PLAY, а репортажите от предаванията – в спортния сайт Gong.bg.

Надпреварата в Първа Професионална Група ще продължи чак до средата на май 2018 г., а сезонът ще покаже дали някой от столичните грандове ЦСКА и Левски ще могат да отправят сериозно предизвикателство към неизменния шампион в последно време Лудогорец.

За поредна година DIEMA EXTRA ще предложи и по един двубой от Втора Професионална Лига във всеки кръг през идния сезон. Сезонът стартира на 22 юни, а залогът във втория ешелон е заветната промоция сред най-добрите.  

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини