Дарение от Бурса за Защитеното жилище в Ардино

    За поредна година Сдружението за културно сътрудничество „Егридерелилер” (Ардинци) от Бурса организира дарителска дейност в Ардино. По време на посещението си в града под Белите брези земляците от Бурса дариха спални коплекти за нуждите на потребителите от Защитеното жилище в родопския град.

    Хуманитарната помощ бе  връчена от председателя на Сдружението Айдън Йълмаз и членовете на Управителния съвет на фондацията Юксел Юртсевер, Олджай Чошкун, Енис Гюнеш, Айхан Тамсьоз, Осман Ялчънкая, Бейджан Акън, Юсеин Касапоглу, Ерол Четин, Сейфи Чошкун. Тук бяха още Хаяти Коркмаз, съветник на Сдружението, член на Балканския политически клуб и бивш депутат в Турския Меджлис, кметът на общината Ресми Мурад и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям.

    Представителите на Сдружението разговаряха с персонала и живеещите в Защитеното жилище. Айдън Йълмаз обеща да помага на социалните и здравни заведения в общината и за в бъдеще. „Винаги ще бъдем съпричастни към проблемите на лицата със специфични нужди”, заяви председателят на Сдружението.

    От името на потребителите и целия персонал управителят на Защитеното жилище Елван Исмаил благодари за поредното дарение.

    Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини