Наръган в Димитровград е с опасност за живота

Неделя в 17:20ч., РПУ Димитровград е било уведомено от центъра за спешна помощ, че при тях е постъпил мъж с прободна рана в областта на корема.

Пострадалият е 35-годишен димитровградчанин, който е бил на гости в гр.Димитровград на свой 61-годишен приятел. Двамата са  употребили алкохол, между тях възниква скарване, при което по-възрастният мъж наръгва по младия с нож в областта на корема. Пострадалият е с опасност за живота.

След проведени издирвателни мероприятия, извършителят е задържан до 24 часа.  Образувано е досъдебно производство, съобщаван от МВР Хасково

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (7)

  • 1
    ,,
    ,,УЖАС"
    21 -1
    13:43, 24 юли 2017
    Имам въпрос към редактора ,,Каква е тази ужасна кървава снимка на най-видното място на страницата?Не се ли притеснявате,че децата ще я видят и после се питаме защо са агресивни?" Очаквам други коментари за ,,прекрасната" снимка.
  • 2
    Шш
    шш
    7 -4
    13:59, 24 юли 2017
    Децата гледат детски където е пълно с побоища и трепаници. Картон нетуорк и производни на краварската култура.
  • 3
    Кр
    Крими
    13 0
    14:05, 24 юли 2017
    Кому е нужна изобщо тази криминална хроника! Тя трябва да е сбутана някъде с дребен шрифт и който се вълнува да чете! Недопустимо е тази грозна снимка с окървавен нож да се публикува!
    • Ti
      titi
      5 0
      18:53, 24 юли 2017
      Българите се интересуват от новините които ги карат да се чувстват добре, а те са тези новини в които разбират, че други хора са по зле от тях!
      Намушкани, убити, изнасилени, катастрофирали, самоубили се, умиращи от глад или някоя гадна болест.
      Грозно е, но е истина виждаме го на всякъде и във всички ето за това медиите ни дават това което искаме, показват ни грозната страна на живота за да се чувстваме по добре, като знаем че има по зле от нас!
  • 4
    Ян
    Янева
    11 -1
    14:17, 24 юли 2017
    Припомням, че в Етичния кодекс на българските медии е записано изрично:
    2.3.3. Няма да засилваме мъката на хората, попаднали в беда или пострадали от престъпление, и ще съобщаваме такива информации със съчувствие и сдържаност.
    Считам,че снимката е прекалена.
  • 5
    Az
    azi
    6 -3
    15:28, 24 юли 2017
    Няма редактор. Просто някой сяда пише текста, който дори не се проверява за правописни грешки, за пунктоационни да не говорим. Ето и примери:

    "Неделя в 17:20ч" - Коя неделя, тая година, миналата година, тоя месец ?!?!?

    "между тях възниква скарване, при което по-възрастният мъж ГО наръгва ПО младия с нож в областта на корема" - Ей това ако е изречение на журналист аз съм пица. хахах леле майко

    хаха - Димитровградската журналистика рулз! Снимки и текст като за хорър филм. Копаете дъното, селяни!
  • 6
    Ти
    Тити
    4 -8
    17:49, 24 юли 2017
    А защо не виждате в снимката, мъж нарязал диня, за... Виж коментара
Последни новини