Предложиха д-р Любомир Василев да поеме Онкото

    Д-р Любомир Василев да стане управител на „Специализираната болница за активно лечение по онкология-Хасково“, предлага в докладна записка председателят на Общинския съвет Таня Захариева. Според предложението й специалистът ще ръководи лечебното заведение до провеждане на конкурс и избор на постоянен титуляр.

    Таня Захариева предлага още съветниците да гласуват освобождаване на д-р Живко Филев, който бе избран за шеф на Онкото на сесията в края на юни. Преди дни обаче стана ясно, че от Агенцията по вписванията отказаха да го впишат в Търговския регистър, заради липсата на здравен мениджмънт, което е едно от изискванията за заемане на длъжността по Закона за лечебните заведения. Такъв документ има д-р Василев.

    Предложенията в докладна записката ще бъдат гласувани на заседание на Общинския съвет на 4 август.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Со
      сополанко
      18 -2
      19:53, 27 юли 2017
      Биг запитал тази Таня Захариева и отговор не чакам От височината на поста който заема а и кмета барабар с нея изобщо проявавали ли са интерес към тази онкоболница как се ръководи какъв е реда там какво е финансовото състояние какво мислят пациентите ако ги има Все пак болницата е ОБЩИНСКА а за да дойде до това ДЕРЕДЖЕ в този БАЛБАБАНОВСКИ ПЕРИОД значи вина имат и ОБЩИНАРИТЕ В такива случаи на смяна на ръководство първата работа е да се проследи финансовото състояние но тук изглежда нещата не са така а това буди съмнения
    • 2
      M.
      M.M
      7 -1
      11:07, 28 юли 2017
      Предложиха д-р Любомир Василев да поеме Онкото ...... и да легитимираме рушветите в официална политика на отделението!


    • 3
      Гр
      гражданин
      5 -3
      13:31, 28 юли 2017
      Този "специалист" прави операции без елементарни изследвания - като туморни маркери да не говорим за сцинтиграфии или скенер / томограф или ЯМР/. Хора, не се оперирайте при него /въобще в Хасково/.
    • 4
      Ар
      АРИЕЛ
      1 -2
      13:59, 28 юли 2017
      Това за липсата на изследвания не е вярно,от личен опит го заявявам, и рушвет не ми поиска.
    • 5
      Ма
      Масуря
      3 -2
      14:32, 28 юли 2017
      Ариел така е ама ти си капка в морето Иначе мнението на гражданина е точно с избора на василев нещата няма да се променят и нещата ще продължът по отъпканата балабанова пътечка
    Последни новини