Почистените „Щъркели“ привличат гръцки туристи

    Два дни след като областният управител на Хасково Станислав Дечев получи сигнал за изключителната мизерия на паркинга, известен като „Щъркелите“, мястото вече е почистено.

    Губернаторът беше алармиран за мръсния паркинг по време на приемната си в Димитровград в сряда. Той провери сигнала на място и след разговор с Областно пътно управление, резултатът вече е налице. Началникът на отдел „Инвестиционно ремонтни дейности“ Соня Атанасова съобщи, че на мястото са изпратени екипи, които са изчистили тревата по пътеката, около чешмата и покрай канавките. Боклукът е събран и извозен, и паркингът вече има по-приветлив вид.

    По време на проверката от областния управител този следобед промяната бе очевидна. Освен това, чистият от няколко часа паркинг вече беше привлякъл и гръцки турист. Пътуващият с мотоциклет мъж обясни, че е видял мястото, харесало му е и решил да си почине за няколко часа. Той самият не подозираше в какво състояние е било това място само преди два дни. В разговор със Станислав Дечев туристът сподели, че е спрял, защото тук има вода, сенчесто е и е подходящо за кратка почивка преди новия му преход към Гърция.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ма
      мастикаджия
      11 -7
      07:58, 29 юли 2017
      Тоя със светлото сако кой е? Много тъпо гледа.
      Суджук,суджук весело лице!
    • 2
      Зе
      Зевзек
      6 0
      22:37, 29 юли 2017
      Човекът със светлото сако е областния.Хубаво е,че е отишъл да инспектира на място,но да бяха възстановили пейките.И от снимките се вижда,че само железата са останали и няма къде да се седне.И корито под чешмата липсва.Абе,хубава работа,ама само са отбили номера,че нещо е свършено.
    Последни новини