Обувките за пролет-лято 2009

Ако сте от жените, които желаят да са в крак с модата и през предстоящия пролетен сезон, не пропускайте следващите няколко реда посветени на любимия аксесоар - обувките.

Обувките на платформа продължават да се изкачват все по-нависоко, както под женските крака, така и на модния подиум. Платформата може да е цяла или съчетание от платформа в предната част и висок ток отзад.

Особено хитови са дървените и облечените в кожа, както и спортните обувки на високи платформи. Токът също е актуален с неподозирани височини. За предпочитане е конусовиден или квадратен.

Не че няма да са модерни и ниските обувки. Балеринките вече няколко години не слизат от модния връх, мокасините са "актуализирани" върху платформи или нисък ток, а римските сандали все още са летен хит.

Този пролетно-летен сезон се опитайте да се откажете от любимото черно и да оцветите краката си с ярки цветове - едноцветни (сини, лилави, розови, зелени, жълти, оранжеви и т.н.) или многоцветни (каре, флорални мотиви, геометрични елементи и т.н.).

Обувките на пролетно-летния сезон са изработени от кожа, велур или плат. Лакът отстъпва позиции, въпреки че все още се намират атрактивни цветни предложения. Детайлите на обувките също не са за пренебрегване. Колкото повече, връзки, каишки, апликации, катарами и други декорации има по тях, толкова по-добре.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини