Певицата Ивана подкрепи "Мисия Надежда за Антон" в Димитровград

    Благотворителният концерт в подкрепа на димитровградчанина Антон Лозев препълни Спортна зала "Младост" тази вечер. Инициативата, с която стартира "Мисия Надежда за Антон" събра сумата от 15 885 лв. Парите ще отидат за лечението на треньора по танци в Турция, който страда от Амиотрофична Латерална Склероза.

    13 318 лв. са средствата от покани за благотворителния концерт и дарителските кутии в залата. Още 2 107 лв. са преведени от дарители по банковата сметка. Със свое решение днес Общински съвет Димитровград отпусна еднократна  помощ в размер на 460 лв. 

    В подкрепа на Антон пяха Ивана, Сестри Диневи, Формация „Паскалев“,Кристин Стефанова.. На сцената се изявиха още Теос Маг,, „Галаксико”, „Стрийт Дъст“, талантливи деца от Димитровград, танцови формации от София, Пловдив и Ловеч. Балет "Джани" -  последната формация с която работи Антон Лозев работи, представи нова хореография на сцената.

     „Мисия Надежда  за Антон“ продължава на 1 декември с благотворителен рок-концерт на димитровградски групи в КДК от 20:00 часа=

    Банковата сметка за набиране на дарения:
    Юробанк България АД
    IBAN BG52BPBI79261062432301
    BIC BPBIBGSF
    Антон Игнатов Лозев

     
    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини