Българин в екипа на Мадона

Няма голяма зведа и събитие в което да не се забелязва българската следа. Талантлив и креативен народ сме. Много от творците ни работят със собствен почерк, което се харесва на големите имена в шоу бизнеса. Научихме, че дизайнер на тоалетите на певицата за световното турне е българин. Той се казва Светослав Колчагов. Младежът от години работи в Лондон за най-големите модни къщи. Миналото лято бил поканен от Мадона да сътвори ефектните костюми за турнето. Сега получил нова поръчка - да измайстори нови тоалети за останалите концерти.

Блондинката има състояние, надхвърлящо 300 милиона евро, но въпреки това не харчи с лека ръка. Явно спомените за бедното й минало са я завладели, след като певицата реши да износи стари дрешки на дъщеря си Лурдес.

Мадж се появи на ежегодния маскен бал на последователите на учението Кабала в Ню Йорк миналата седмица, екипирана от глава до пети с маркови парцалки, намерени в гардероба на наследницата си. Блондинката си беше сложила черна перука, а стилът, който се опита да наподоби, беше на ученичка бунтарка. За целта Мадона конфискува старо елече, чорапи и кецове на дъщеря си, а за капак прибягна дори до грънч бижутата й. Естествено малките дрешки стояха свръх опънато по мускулестото тяло на звездата, като често я принуждаваха да се подръпва и оправя. Кецовете пък очевидно й убиваха, защото певицата почти цяла вечер не стана от мястото си. За концерта, с който смята да взриви стадион „Васил Левски" на 29 август, Мадона обаче е заложила на професионални стилисти. Според светските издания зад океана тя ще смени 9 костюма, като няма да жали средства за изработката имим.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини