Отличиха алековци, победители в конкурс за рисунка

Изображение 1 от 4

    Класираните на челните места в училищния етап на националния конкурс за детска рисунка “Рисувам за децата на Европа" бяха отличени днес в ОУ "Алеко Константинов". В надпреварата участваха над 50 ученици от 1 до 4 клас. Победителите ще представят училището на областния етап. 

    Целта на конкурса е да се популяризира Председателството на България в Европейския съюз сред учениците от 1 до 4 клас. Идеята е и да се стимулира детското въображение по темата за образа на България в Европа, като се изяви сетския талант.

    При първокласниците победител е Мартин Георгиев - 1 б, на второто място е Теодора Георгиева от 1 а клас, а на трето - Дарина Колева и Никол Добрева от 1 б клас.

    Първо място сред второкласниците не се присъжда. На второ е класиран Йоан Христов от 2 б клас, а на трето - Катерина Здравкова също от 2 б клас.

    Петя Ламбрева от 3 в е първа при третокласниците, втора е Тереза Костова също от 3 в, а на трето място е Катерина Боянова и Станимир Захариев от 3 б клас

    Божидар Живков от 4 д заема първо място при четвъртокласниците,заедно с Дейна Георгиева от 4а клас . Втора е Павела Ботева от 4 д. Трето място е присъдено на Петя Иванова от 4 д и Димитър Костов от 4 г клас.

    С грамоти бяха отличени класните ръководители на 1 б клас и 4 д клас – Ивета Христова и Невена Димитрова и Ваня Зафирова – ръководител на клуб „Аз рисувам“ за най- много класирани ученици в конкурса. В училището ще бъде подредена и изложба.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини