С 18 медала димитровградските борци приключват 2017 година

Изображение 1 от 3

    С 18 медала завършват годината младите възпитаници на СК по борба - Димитровград. Те се завърнаха от участие в международни турнири по борба в градовете Муданя и Гьонен в Турция преди дни.

    В двата турнира са участвали 10 състезатели на Димитровград и всички са завоювали медали. При момчетата Рухан Расим спечели два златни медала от двете състезания.

    С шампионска титла от състезанието в Муданя се завърна Никола Нейчев. Той стана трети в турнира в другия град.Първо и второ място е завоювал  Георги Иванов от двата турнира, а Кристиян Димов е станал първи и трети в състезанията.Бронзови медали има Божидар Динев също от двата турнира, отчитат от клуба по борба..

    При по-малките състезатели Александър Тулба и Исмаил Айваз са с шампионски титли и от двата турнира. Денис Наим се е класирал в същите състезания на първо и второ място. Сребърен медалист от надпреварата в Гьонен е Владимир Мандалов, а Делян Господинов е завоювал бронзов медал.

    В отборните класирания и в двете състезания СК по борба - Димитровград е на второ място след домакините и пред отборите на Молдова, Узбекистан и др.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Видеа по темата

    Последни новини