Митьо очите на дискотека в София

Наркобосът постигнал нови спортни успехи в затвора
Несебърският наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите ще посети тази вечер елитен столичен чалга клуб, съобщиха източници от затвора. Очите е постигнал изключително добри резултати в бягането, като е покрил норматив от 1.15 мин. за 1 км гладко бягане. Поради най-добрия постигнат резултат сред всички затворници, Очите получил поредната си награда и ще излезе на свобода за 48 часа.

Сред съкилийниците му вече се носи мълвата за новата награда на Очите. Пандизчиите твърдят, че в София щял да потанцува няколко часа в елитния чалга клуб „Версай". През есента заради високите си спортни постижения, шефът на затвора в Бургас го пусна да потанцува при откриването на елитната чалготека "Ирида", която е на поморийския плаж

В момента наркобосът излежава присъдата си от 4,6 години затвор за организиране на престъпна група за разпространение на наркотици. Несебърлията от няколко месеца е в затвора на остров Белене, където става всяка сутрин в 5.00 часа и прави 30-минутна обиколка на острова, след което поддържа формата си с лицеви опори и коремни преси.

Елитният пандизчия, който притежава свидетелство за управление на трактор, е изявил желание да се включи в обработването на земеделските ниви в Белене. Негови съкилийници споделиха, че Очите се надявал строителството на АЕЦ „Белене" да започне до края на присъдата му, тъй като имал огромно желание да се включи в строежа на новата централа. Наркобосът твърдял, че това би било полезно за него, тъй като след като бъде освободен окончателно от затвора, искал да промени тотално живота си. Очите твърдял, че ще се цани за строителен работник в мега курорта Слънчев бряг.

Днес след 23.00 Митьо Очите ще пристигне в София. Пред портала на затвора в Белене го очаква лъскав джип "Мерцедес" с румънска регистрация, който ще го откара до столицата. Запознати твърдят, че румънският мерцедес е собственост на трансилванския ромски бос Дарин Мезарочи, който преди години бе уличен за фалшификация на евро банкноти в Италия.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини