Общинските проекти дискутира на среща кметът Иво Димов

Кметът Иво Димов и зам. председател на Националното сдружение на общините в република България ще участва днес в работата на общото събрание на сдружението Той се включи в дискусионен форум на тема "Актуални проблеми и визия за бъдещите общински проекти".

Градоначалникът е поканен като модератор на първия панел от форума, където ще се обсъждат въпроси по изпълнението и междинната оценка на Програмите с европейско финансиране, както и визията на политиката на сближаване след 2020г. и електронното управление. В дискусията ще участва зам. министър-председателя Томислав Дончев в чийто ресор са предвидените теми. 

Във форума ще участват и министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов, които ще коментират с кметовете изпълнението на общинските инфраструктурни проекти по Европейските програми.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ак
    Ако
    2 0
    19:29, 28 фев 2018
    Ако обектите са като този за ремонт на центъра си е чист грабеж. Не може цялостното изграждане на този център да е 1 милион лева, а сега само козметично направен, колкото да се замажат очите на гражданите. Затвориха се пространства, смениха се сама частично настилки, пейките са неизползваеми. Прогонихте хората от този център, а уж го правите за тях или да присвоите едни над 5 милиона лева.

Още новини

Последни новини