Осъдиха майката, посегнала на учителка в Меричлери

На 10 дни арест бе осъдена 44-годишната жена, която удари шамар и посегна на учителка с дървената дръжка на метла. Делото се гледа днес в Районен съд- Димитровград по Указа за борба с дребното хулиганство. За инцидента, станал в училището в Меричлери на 28 февруари, информираха от полицията в Димитровград. 

Скандалът възникнал, след като дъщерята на Мария Борисова написала на дъската нецензурни думи по време на часа по математика. Преподавателката направила забележка и изгонила 14- годишната ученичката, която пък повикала майка си.

Пред магистратите девойката заявила, че е била удряна от преподавателката. Показания са дали директорът на училището, учители, ученици и представители на полицията. Решението на Районен съд -Димитровград може да бъде обжалвано пред Окръжен съд-Хасково. 

 




 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ми
    Мина
    39 0
    21:24, 1 мар 2018
    И какво наказание е това - да лежи на топло 10 дни. Трябва да чисти сняг бабаитката, а дъщеря и да и помага.
  • 2
    12
    123
    16 0
    14:02, 2 мар 2018
    Не виждам тази присъда как ще реши проблема - тази учителка няма да има възможност да работи спокойно! След 10 дни я грози същата опасност, от същите хора!
  • 3
    Qw
    qwerty
    1 0
    15:56, 3 мар 2018
    Съгласен с Мина. Вънка на студа рие сняг. Това да стои на топло не е наказание. И също да я глобят и да изплати определена сума на учителката за нанесени физически и емоционални щети.
    Докато не ги удариш в кръстта (да работят) и не им бръкнеш в джоба, поука няма да си вземат.

Още новини

Последни новини