Полицията преследва пияна жена в Димитровград

Полицията в Димитровград преследва пияна жена по ул.„З.Зограф“. Инцидентът е станал рано тази сутрин, информират от пресслужбата на МВР.  Автопатрул направил опит да спре лек автомобил „Мерцедес“, в който пътувало 22-годишното момиче. Водачката не се подчинила, а колата ускорила своя ход.

Униформените започнали да преследват автомобила, който ударил друг автомобил, паркиран на улицата. След като колата спряла, станало ясно, че 22-годишната шофьорка не притежава свидетелство за правоуправление. Установено било, че момичето е седнало зад волата след употреба на алкохол. Тестване с дрегер показало наличие на 0,72 промила алкохол.

Димитровградчанка признала, че взела колата без знанието на баща си, за да отиде до близкия магазин. По случая са съставени протокол и два акта по Закона за движение на пътищата.

 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ти
    ТиТи
    20 -3
    11:35, 28 мар 2018

    "По случая са съставени протокол и два акта по Закона за движение на пътищата" , как е възможно това безхаберие, как пияна, неправоспособна, бягаща от органите на реда, направила катастрофа, задигнала чуждо МПС да се размине с някакви си протоколи и евнтуална глоба? Тази девойка може да прегази група ученици влизащи в училичето Л. Каравелов, което е на тази улица или майка с количка отиваща на разходка в парка, дори някой общинар или кмет по пътя за работното си място! Минимум месец в затвора и после обществено полезен труд 3 месеца по 8 часа на ден да мете улиците или да бъде санитарка в бърза помощ, където идват пострадалите от пияните шофьори. 3 години да не може да сяда на предната седалка на автомобил и ако след това изкара книжка да има талон с 10 точки за 10 години. Най вероятно се е опракдала с " какво толкова аз пийнах 4-5 водки и ходих с колата на татко до магазина, като видях полицайте не ги разпознах, щот нямам и книжка, не ми остана време и пари за да я изкарам ама тати ми дава извън града и на село да си карам, така че аз мога, няма проблем"

  • 2
    Ха
    Хаидутин
    1 0
    08:23, 29 мар 2018
    Александра Господинова ЗАТВОР

Още новини

Последни новини