Дамите от Инер Уил Клуб Димитровград „Заедно срещу дрогата“

С ежегодните си кампании, тази година Инер Уил Клуб Димитровград започва проектът, който е под мотото на Интернешънъл Инер Уил Дистрикт 248 - „Антидрога“ и е насочен към младежите на Димитровград. Средствата с които ще се финансира проекта са събрани на официалната вечеря по случай 10-тия Рожден ден на клуба в града и каузата е под наслов  „Заедно срещу дрогата“.
"За изпълнение на проекта се обърнахме към един от най-добрите специалисти по темата „дрога” – г-н Желяз Турлаков, който с готовност прие поканата ни, както и той и сътрудници от екипа му да се включат в дейностите които планираме, а те са:
   - На 8 и 9 май 2018 год. - срещи във всички средни училища на територията на общината с ученици, директна работа с тях и разговори лице в лице с бивши наркозависими.
  - Срещи с родители и хора работещи с наркозависими и техните семейства – полицаи, представители на Детска педагогическа стая, Агенцията за закрила на детето и др.
  - Информационна кампания сред подрастващите чрез листовки и плакати.
 - На 8 май 2018 год. от 17:30 часа - среща в общинската зала „Гросето”с наши съграждани, засегнати и заинтересувани от проблема - наркозависимост”.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини