Вазовци с награда от „Мисия 1000 платено“

Трима дванадесетокласници от ПМГ „Иван Вазов“ Димитровград –  Яна Миткова, Кристиян Славов и Гергана Иванова, участваха в състезанието „Мисия 1000 Платено“ на Асоциацията на колекторските агенции  с идеята си „Платформа за млади таланти“.

След потребителско гласуване те влязоха в ТОП 5 на най-добрите видеа в конкурса, а журито единодушно реши, че те печелят стипендия в размер на 1000 лв.

С тези средства тримата възпитаници на димитровградската природоматематическа гимназия ще реализират платформата за млади таланти, която според замисъла им да дава възможност за пряк контакт между младежи и бизнеса.

Представители на организацията дойдоха лично в гимназията, за да връчат чек на стойност 1000 лв и сертификати на победителите. Те изказаха своите поздравления и разясниха на всички присъстващи ученици и учители колко е важно умението да разпределяме и управляваме сами паричните си средства. По този повод приканиха тримата победители да направят видео, показващо как са изразходвали получената сума. 

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини