Коко Динев купува мол за над 3 млн. евро

Собственикът на ФК "Вихрен" бизнесменът Коко Динев купува сградата на МОЛ-а в Сандански, като това е най-голямата сделка от началото на 2009 година в курортния град, пише вестник "Струма".
Предварителните преговори между Динев и собственика на сградата Иван Ковачев са на финала.
Миналата седмица Динев е правил подробен оглед на обекта, който според запознати е обявен за над 3 000 000 евро. В момента сградата на МОЛ-а е полупразна, заети са само част от магазините, които са отдадени под наем срещу драстично високи цени, собственикът Ковачев е на загуба, което го е принудило да го обяви за продажба.
В МОЛ-а се намира и хитовата дискотека "Син Сити". Само преди месец бизнесменът Иван Ковачев, който е един от най-богатите хора в Сандански, раздели бизнеса със съдружника си Арбен Караджа, собственик на луксозния СПА хотел "Медите", и остана сам да стопанисва лъскавата сграда в центъра на града.
МОЛ-ът в Сандански бе открит с бляскав коктейл и уникална заря точно преди една година. Откриването му се превърна в най-лъскавото градско събитие. Истината е, че обектът е примамлив, тъй като се намира в близост до парковата зона на града, на площ около 5 декара и има три етажа.
Собствениците Арбен Караджа и Иван Ковачев обявиха, че са инвестирали в проекта си над 12 млн. лв. В момента Коко Динев е най-успешният предприемач в Санданско-Петрички регион, освен футболния отбор той е собственик на хотел и на казино "Финикс" на Кулата.
Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини