Преподаватели и помощник счетоводител търсят на трудовата борса в Димитровград

Изображение 1 от 4

    Актуалните работни места обяви Бюрото по труда в Димитровград в началото на работната седмица. Набират се сервитьори, готвачи, камериери, аниматори за работа на Златни пясъци и Несебър, както и персонал за хотел в Свети Влас и ваканционно селище „Дюни“ през летния сезон.

    За Димитровград се търсят продавач-консултанти, шофьори, шлосер-монтьор, оператори на поточна линия, рецепционисти и електрокаристи. Вакантно място има и за двама арматуристи, смеотсъбирачи и водач-мотокар.

    Продължават да се набират кандидати за шиене и производство на кожени изделия, както и сервитьори и помощник-сервитьори.

    Търсят се и двама преподаватели – по ударни и медни духови инструменти. Свободно работно място има и за пом. счетоводител, където изискването е висше образование.

    По схема „Младежка заетост“ се набират касиери, технически ръководители, елетротехници, готвачи, електромонтьори, бармани и сервитьори.

    Още за актуалните работни места – вижте в снимките към материала! Повече детайли могат да дадат трудовите посредници към Бюрото по труда.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини