Две бракосъчетания на 08.08.18г. в Димитровград

Изображение 1 от 2

    Днес на датата със сакрална символика - 8-ми, 8-ми, 2018-та година, има две брачни подписвания в Димитровград. Предразсъдък или суеверие носят цифрите на днешния ден с повтарящи се осмици, това или просто съвпадение провокира множество двойки по целия свят да се обрекат един на друг на тази дата?

    В християнството - след седем дни на пост и молитва, осмият е ден за изобилие. В духовен план осмицата символизира благополучие, успешно постигната цел - целта на Посветения, който вече е преминал през седемте небеса, с Възвърнатия Рай, с Възкресението, с обновлението, с Рождеството на Пресвета Богородица, с блаженството.

    Както в християнството, така и в математиката 8 се свързва с безкрайността. Но преди да придобие смисълът на безкрайност, този символ е изобразявал „мъдрата змия“.

    Нумеролозите обаче предупреждават - избирането точно на тези съчетания от числа крие рискове.

    Според китайската нумерология числото 8 е цифрата на парите и изобилието. Дотук добре, обясняват нумеролозите, но поясняват – ние не сме в Китай. Тук, в България, числата, наредени по този начин носят друга символика, а според нея женитба на 08.08.2018 не само е нежелателна, но може да донесе и лошо начало на брака.

    Нумеролозите обясняват, че късмета ще съпровожда много повече тези, избрали да се венчаят през октомври - според съчетанието на числата той бил подходящ месец за България, включително за сключване на брак.

    Но каквито и да са числата, желаем щастлив и дълъг съвместен живот на младите двойки, влизащи в брачен съюз.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини