Добри новини за Левски: Гонзо отлага края на кариерата си

Добри новини за феновете на Георги Иванов-Гонзо: нападателят на Левски засега отлага края на кариерата си.

Тя беше застрашена заради контузията в десния крак, която играчът получи по време на мача с ЦСКА в събота.

"Няма де се откажа от футбола. Ще се боря и ще се мъча да се върна в игра. Единственото стряскащо е, че след скъсана връзка на коляното се почива 8-9 месеца. След проведените разговори с Тони Георгиев и докторите от чужбина разбрах, че има вероятност след 4,5 - 5 месеца да се върна, което не е добре, но е сравнително малък срок", заяви Гонзо в интервю пред Гонг.

"Вчера говорихме с Даниел Боримиров, който има връзки с доктори в Германия. Лъчо Танев гарантира, че докторът от Испания е най-добрият в тази област. Затова реших да замина за Барселона. Тогава да се реши по какъв начин ще се лекувам - дали оперативен или от само себе си. Ако се реши, че трябва да има оперативна намеса ще стане веднага, на място", допълни Иванов.

"Вече съм по-добре психически, защото е нормално след такава тежка контузия, човек започва да се чувства несигурен. А когато вече има 2-3 тежки контузии за няколко седмици му се събира доста на човек".

"Не съм от много страхливите. Притеснява ме възстановяването, но не изпитвам страх от самата операция. Футболистите не получават такива три травми за 15 години кариера, а аз за три седмици", каза още синият ас.


Гонзо сподели също така, че не е получавал предложение да започне работа в треньорското ръководство. "Не е ставало въпрос за подобно нещо, защото аз не съм се отказал от футбола. Надявам се след тази операция да се върна по-силен от всякога".

Звездата на Левски е сигурен, че отборът му ще е новият шампион. "Защото Левски има по-лесна серия, а ЦСКА влиза в такава, в която може да губи точки. От мач на мач и от месец на месец младите футболисти ще добият самочувствие. След като се освободят от напрежението ще заиграят още по-добре".
Източник: gol.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини