26 служители на регионалната дирекция и районните пожарните служби в Кърджали са наградени с писмена похвала

На тържествено събрание в присъствието на областния управител Никола Чанев днес бяха наградени служители на РДПБЗН-Кърджали във връзка с професионалния празник на пожарникарите – 14 септември. За постигнати добри резултати в пряката си работа писмена похвала от главния секретар на МВР главен комисар Младен Маринов получиха: началниците на сектори в РДПБЗН-Кърджали: гл.инспектор Николай Кирилов, гл.инспектор Валентин Карев и мл.инспектор Мехмед Хаджисаид от районната пожарна служба в Кърджали. С писмена похвала на директора на ГДПБЗН главен комисар Николай Николов са наградени: началниците на районните служби в Кърджали и Подкова – гл.инспектор Иван Стефанов и гл.инспектор Румен Стоянов,  мл.експерт Бехнур Кезим от пожарната служба в Кърджали и мл.експерт Асен Метрашев от пожарната служба в Ардино.

Административният секретар на МВР Бойко Славчев е отличил с грамоти гл.експерт Георги Иванов и ст.експерт Димитър Стайков от сектор „Административен“ в РДПБЗН.

Директорът на РДПБЗН-Кърджали комисар Сергей Заимов е наградил с писмена похвала 17 служители на дирекцията и пожарните служби. Той връчи на областния управител Никола Чанев грамота и плакет за добро взаимодействие и за принос в изграждането на паметника на загиналите в изпълнение на служебния си дълг служители на МВР в областта.

Това съобщиха от   Регионален пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини