"Господари на ефира" преследваха отново Валери Симеонов със "Златен скункс"

Репортерът на предаването "Господари на ефира" Боби Ваклинов успя да изненада за втори път със "Златния скункс" вицепремиера Валери Симеонов.

Ваклинов посрещна Симеонов с думите: "Г-н Симеонов, честит ден на Народните будители! Вие сте един народен будител, защото събудихте недоволството на хората!"

"Миналата седмица казахте, че ако се извините няма да е искренно. Час по-късно се извинихте по настояване на коалиционния съвет. Ето сега, приемете Скункса, макар и неискренно", допълни иронично репортерът на шоуто и заяви, че нещата вече не опират до извинение, а до оставка. 

Предприел тактиката на мълчанието, лидерът на НФСБ побърза да влезе в чакащия го автомобил. Разбира се, напористият репортер се втурна по петите му, преследвайки го чак до сградата на Министерския съвет. В опитите си да избяга от преследващия го автомобил на шоуто, шофьорът на колата на Симеонов многократно наруши правилата за движение по пътищата.

Ето така и вторият опит за връчване на "престижната" статуетка на вицепремиера Валери Симеонов се оказа неуспешен. От "Господари на ефира" се заканиха да продължат да преследват политика.

Припомняме, че лидерът на НФСБ си навлече общественото недоволство със скандални изказвания по адрес на майките на деца с увреждания, като нарече протестиращите "кресливи жени" с "уж болни деца". 

Източник: gospodari.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини