Ще успее ли Димитровград да дари електрическа инвалидна количка на Мария за Коледа

    Разраства се кампанията по набиране на средства за електрическа инвалидна количка на 29-годишната Мария Иванова от Димитровград, за която писахме в началото на седмицата. Първите дарения вече са факт в дарителските кутии, които бяха поставени в търговски обекти в града. Първите откликнали в помощ на младата жена с увреждания бяха хранителните магазини Морени, Сердика и Капри. „Хората се отзовават и искат да помогнат за добрата кауза”, коментираха служителите и собствениците на търговските обекти.

    Нови две дарителски кутии вече са поставени и в магазина на фирма „Елтех” на бул. „Димитър Благоев”  1 и в очен център Верея Optic store, намиращ се на бул. „България” № 2 (под колоните). От двете фирми сами изразиха желание да помогнат с поставянето на дарителски кутии за по-бързото набиране на средства за моторизирана количка.  

    Припомняме, че първи зад каузата и в помощ на своята колежка Иванка Христозова - майка на Мария, застанаха работещите в детските градини №1, №2, №3 и "Лилия". Персоналът и ръководството на детските заведения вече са набрали над 350 лв. за начинанието. Подкрепа за каузата оказаха и от книжарница „Знание”.

    Хора, които са извън Димитровград, ни запитваха как могат да дарят средства и за това публикуваме и банковата сметка на майката на Мрия. 

    Средства вече могат да се даряват и по банкова сметка:

    Юробанк България АД

    BIC: BPBIBGSF

    IBAN: BG81 BPBI 7926 1078 1483 01

    Иванка Христева Христозова

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини