Позитивни или негативни новини четат димитровградчани - най-четените новини в Dimitrovgrad.BGvesti.Net за 2018 година

Новините с негативно съдържание са сред най-четените теми на Dimitrovgrad.BGvesti.Net за 2018 година. Това сочат данните от статистиката на сайта.

Публикацията със заглавие Кола уби мъж на изхода на Хасково в участъка на ремонта е събрала над 33 хиляди четения. Инцидентът се случи в Хасково, но шофьорът на автомобила-убиец е бил димитровградчанин.

Втори по читаемост е материалът за 18 годишно момиче, което е обявено за издирване и в последствие намерено мъртво в парк Марица - Намериха мъртво издирваното момиче от Димитровград. Този материал е прочетен от нашите читатели 31 хиляди пъти, а заедно с материала, че момичето се издирва, прочитанията са над 50 хиляди.

Трети в класацията е отново материал, свързан с катастрофа. Инцидентът се е разиграл на пътя Димитровград-Хасково, до разклона за завод Язаки - Спортен Мерцедес излетя с бясна скорост по пътя Димитровград-Хасково , прочитанията са над 21 хиляди.

Четвъртия най-четен материал за изминалата година е отново е за автоинцидент, който пак е на пътя Димитровград-Хасково - Млада шофьорка излетя в канавката на пътя за Димитровград, който е прочетен от над 16 хиляди души.

Следващата публикация, предизвикала голям читателски интерес, разбива черната хроника и е свързан с протестите от ноември месец - Полицейски кордон спря протестното автошествие на разклона за Крепост., която има над 15 хидяди прочитания.

Шестият материал по читаемост - над 13 хиляди пъти, е отново за автоинцидент на пътя между Димитровград-Хасково, пак на разклона на завод Язаки - Кола на таван заради аквапланинг, друга - в канавката между Хасково и Димитровград.

Следващата публикация е позитивна  и е за 17-годишна димитровградчанка ще представя Хасково на „Мис България“, с близо 13 хиляди прочитания. С толкова прочитания е следващият материал, който е свързан със самоубииство - Мъж се самоуби с изстрел в главата в заведение в Димитровград.

Следва публикация отново за инцидент на пътя Димитровград - Хасково - Млад шофьор отсече дървета и обърна Опел, търсил си телефона.

Десетият материал в класацията отново е свързан с протестите от ноември месец  - Полугола жена поведе многолюден протест в Димитровград с над 12 хилияди прочитания.

Публикацията за Денонощна аптека отваря в Димитровград? също предизвикала голям читателски интерес, но начинанието за съжаление не бе осъществено в този си вид, както ни бе уверил собственикът на обекта. Вв последващи разговори той изтъкна причината за невъзможността да заработи аптеката, като денонощен обект - поради  липса на кадри. Публикацията е с близо 11 хиляди прочитания.

Следващо място е за новината - 28-годишна шофьорка се блъсна в спрял полицейски автомобил с над 10 хиляди прочитания.

Последвана е от новината - Мая Манолова: Застрояването в парк “Вапцаров” е безобразие

Следваща в класацията с над 9 хиляди прочитания е материал за издирването на изчзнал мъж от Димитровград, по не потвърдена информация мъжа все още не е открит - Издирва се 58-годишен мъж от Димитровград

Следващото място е за - Учител удари дете в час по математика в Димитровград , учителя ударил 12годишното дете е Милко Милков, които е директор на ОУ  "Св. Кирил и Методий" в кв. Черноконево, над 8 хиляди души са чели този материал.

Следва новината - За първите признаци на аутизъм, лекция изнесе проф. Надя Полнарева - родителите нямат вина прочетена от над 8 хиляди души.

Над 7 хиляди прочитания е събрал позитивен материал за - Срещу лична карта - безплатен електрически велосипед за час и половина в Димитровград

Следващите материали предизввикали по-голям читателски интерес са - Кола се вряза в търговски обект на бул."Благоев" в Димитровград

 - Ауди се запали и изгоря на булевард в Димитровград

 - Дълги рокли и класика на бала на „Любен Каравелов“

- Димитровградските фирми с оборти в милиони левове

- Комин се срути от силния вятър в Димитровград, потроши кола

През изминаващата 2018-а, която бе година на бунтовете, сред най-коментираните теми са публикациите за блокадата на АМ Марица - Полицията свали щитовете пред протеста на блокираната АМ „Марица“, Полицейски кордон спря протестното автошествие на разклона за Крепост, както и Полугола жена поведе многолюден протест в Димитровград. Най-масовите протести през тази година бяха през ноември. Тогава хиляди излизаха навън, за да изкажат недоволството си от лошия начин на живот в страната, обединени под мотото „Срещу безобразията на страната”. Броженията им бяха още заради високите данъци, по-скъпата застраховка „Гражданска отговорност” и скока в цената на горивата.

Сред най-коментираните публикации е интервюто с д-р Тодор Атанасов - ДА останеш в Димитровград. 

Множество коментари и негативни реакции предизвика и публикацията 2658 димитровградчани скачат срещу застрояване в парк “Вапцаров”.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Се
    Селянин в Германия
    4 -2
    18:38, 3 яну 2019
    90% от статиите са с негативно и скндално съдържание, така че откъде да четем позитивни новини
  • 2
    Ти
    Тити
    3 0
    20:13, 3 яну 2019

    Селянино от Германия, приказваш глупости, никой нямаше да пише за катастрофи, ако никой не ги четеше!

  • 3
    Ел
    елена
    2 0
    11:49, 4 яну 2019

    Новините са такива, каквито се случват, когато хората не правят добри дела няма и как да се пише за тях! Когато правим простотии ще пишат за простотиите ни! Замислете се около вас колко добри неща се случват и колко лоши и тогава плюйте, че само ни атакуват с черни новини!

Последни новини