Онлайн система проверява за плагиатство текстове

Мина времето, когато студент можеше да препише оттук-оттам по нещо и да сглоби успешно есе или курсова работа. Няма нищо лошо в цитирането и позоваването на подходящи източници, но повечето институции приемат, че това не може да е над 10% от текста. Ако изскате да се реализирате в света на мислещите хора, трябва да наистина да имате собствена мисъл и да я изразявате със собствени думи. Защото изкуственият интелект разпознава всичко останало. И го прави независимо, че може да е преписан чуждоезичен автор.

Системата за проверка за плагиатство преглежа над 14 трилиона интернет страници, статии, книги, и периодични издания, за да ви помогне да засечете евентуално плагиатство в документите ви. С plag.bg могат да бъдат проверени до 1000 страници. Припозната е като национална система за проверка за плагиатство в 3 държави.

Използва изключително точен алгоритъм за засичане и сигурна SSL технология за сърфиране. 

Когато проверите документа си на plag.bg, получавате няколко резултата

Проверката за сходства. Този резултат показва колко сходства има в документа.

Риск от плагиатство. Колкото повече сходства бъдат отчетени, толкова по-голям е рискът от плагиатство. Отчита риска от плагиатство с 94% точност. 

Перифразиране. Предупреждава за броя на перифрази в документа ви. Честото перифразиране може да сигнализира за плагиатство. 

Неправилно цитиране. Показва колко неправилни цитати има в документа. Въпреки че използването на цитати е приемливо, те не трябва да представляват по-голямата част от него. Препоръчва се проверка и на източника на всеки използван цитат, за да се избегне рискът от плагиатство.

Съвпадения. Този резултат показва броя на “съвпадащите” части в документа ви.

Онлайн виждате оцветени в различни цветове проблемните пасажи и имате възможност да подобрите текста си.

Системата работи и с интитуции. И разбира се става немислимо научна публикация да препише или перефразира друга или части от нея.

Клиенти в над 90 държави по света използват plag.bg, сред които САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Литва, Латвия и др.

Plag.bg е основана през 2011. Тя е собственост на LLC ACVK, базирана във Вилнюс, Литва - компания, предоставяща текстово-насочени услуги, най-вече свързани с откриване на съвпадения и проверка уникалността на текста. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини